SAMSUNG televizor 65AU7172, 65 SAMSUNG televizor 65AU7172, 65 SAMSUNG televizor 65AU7172, 65

SAMSUNG televizor 65AU7172, 65" (165 cm) LED, 4K Ultra HD, Smart

Šifra artikla:
Barcode:
Dostupnost (količina): 1 kom.
Proizvođač: Samsung

1.300,00 KM

Količina:

Ostale informacije


PRECIZNO PODEŠENA BOJA ZA ŽIVOPISNU, VJERODOSTOJNU SLIKU

PurColor

PurColor čini da gledanje filmova izgleda kao da ste tamo. Omogućava TV uređaju da izrazi ogroman opseg boja za optimalne performanse fotografija, i uranjajuće iskustvo gledanja.

 

OSJETITE VJERODOSTOJNE NIJANSE BOJA KAO ŠTO JE I ZAMIŠLJENO U MOĆNOJ 4K REZOLUCIJI

Kristalni procesor 4K

Snažna 4K upscaling tehnologija omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite. Također ćete doživjeti više vjerodostojnih izražavanja boja zbog sofisticirane tehnologije mapiranja boja.

GLATKI POKRETI ZA JASNU SLIKU

Motion Xcelerator

Doživite jasnu sliku i performanse jer automatski procjenjuju i kompenziraju okvire za izvor sadržaja.

OSJETITE REALNOST 4K UHD REZOLUCIJE

4K rezolucija

4K UHD TV nadmašuje regularni FHD sa 4x više piksela i pruža očima oštru i jasnu sliku koju zaslužuju. Sada možete vidjeti čak i male detalje u sceni.

VIDITE I TAMNE I SVIJETLE NIJANSE U SVAKOJ SCENI

HDR

Visoki dinamički opseg povećava opseg nivoa svjetlosti na Vašem TV uređaju pa tako možete uživati u nevjerovatnom spektru boja i svim vizuelnim detaljima čak i u najtamnijim scenama.

V UREĐAJ I SOUNDBAR ORKESTRIRANI U SAVRŠENOM SKLADU

Q-Simfonija

Okružite se zvukom sa TV uređaja i soundbara koji su orkestrirani u skladu. Q-simfonija jednako omogućava TV uređaju i soundbar zvučnicima da rade istovremeno kako bi pružili bolji surround efekat bez potrebe za isključivanjem zvučnika TV uređaja.

VIŠE EKRANA, MANJE OKVIRA

Uglađen i elegantan dizajn koji vas privlači sa najčišćom slikom. Izrađen u minimalističkom stilu omogućava gledanje iz svakog ugla i bezgraničnom dizajnu koji postavlja nove standarde.Ekran 65 incLED/4K Ultra HD/60
Ekran ostalo Precizno podešena boja za živopisnu, vjerodostojnu sliku, Kristalni procesor 4K, Snažna 4K upscaling tehnologija, Motion Xcelerator, Elegantan dizajn, PQI 2000, HDR10+, HLG, Mega contrast, UHD zatamnjivanje
Smart DA, Operativni sistem: TIZEN
Konektori Wi-FI: DA, HDMI x3, USB x1, RF Ulaz, CI+, Optički audioizlaz
Tjuneri DVB-T2/C/S2
Audio Izlaz zvuka (RMS): 20W, Q-Symphony Lite, Dolby Digital Plus
Dimenzije / Težina Bez postolja: 1449.4 x 830.3 x 59.9, sa postoljem: 1449.4 x 906.6 x 282.1 (mm) (mm) / Težina: 20.9 Kg
Sadržaj u kutiji
Garancija 24 mjeseca/mjeseciGotovinom (po primitku pošiljke-pouzećem)
Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.