Novi iPhone uređaji dostupni u MOBI-TRENDU !

Novi iPhone uređaji dostupni u MOBI-TRENDU !

  • Apple iPhone 12 još nije tu, ali izgledi su već uglavnom pozitivni. Očekuje se da će Samsung, koji trenutno vodi u kategoriji 5G pametnih telefona prema većini procjena, na treće mjesto u H2 2020 nakon izlaska prvih iPhonea s omogućenom 5G mrežom.
  • Apple je malo zakasnio na zabavu. Prvi val 5G-spremnih telefona stigao je 2019. godine i bili su to vrhunski uređaji s debeljuškastim cijenama. To više nije slučaj, dijelom zahvaljujući proizvođačima čipova Qualcommu i MediaTeku koji su izbacili SoC-ove srednje klase koji podržavaju 5G i omogućili pristupačne cijene 5G telefone. Dakle, bit će zanimljivo vidjeti kako Apple cijeni iPhone 12 kako bi povećao prodaju.
  • Početkom Novembera u svim poslovnicama Mobi-trend-a očekujemo prve iporuke iphone 12 modele. Početna cijena: iPhonea 12 po cijeni od 2050 KM za 5,4-inčni, iPhone 12 Pro po cijeni od 2540 KM za 6,1-inči .
  • Za najnovije vijesti pratite nas na , Facebook,Instagram kao i stranicama mobitrend.ba kupinarate.com i pik.ba. Također, ako vam se sviđa naš trud, razmislite o dijeljenju ove priče sa svojim prijateljima, ovo će nas potaknuti da donesemo uzbudljivije objave kao i najbolje cijene za vas.

više...